Hoofdvenster van het programma

Het hoofdprogrammavenster van Kaspersky bevat interface-elementen die toegang bieden tot de belangrijkste functies van het programma. Hier kunt u informatie bekijken over de status van uw computerbescherming, scantaken en uw webcam beheren, de status van uw harde schijven en smart home-apparaten onderzoeken.

Het hoofdvenster van het programma is verdeeld in twee delen:

Zijbalk

De zijbalk van het hoofdvenster van het programma kan de volgende opties hebben:

Opmerking: de beschikbaarheid van zijbalkopties is afhankelijk van uw abonnement. Meer weten.

Startpagina Startpagina

Klik om de Startpagina te openen, die snelle toegang tot de programmafunctionaliteit biedt.

Beschermingsstatus Beschermingsstatus

Klik om uw computerbeschermingsstatus te bekijken. Meer weten.

Aanbevelingen. Aanbevelingen

Klik hier voor aanbevelingen waarmee u zwakke instellingen kunt herstellen en uw computerbeveiliging kunt optimaliseren.

Nieuws. Nieuws

Klik hier om het laatste beveiligingsnieuws en speciale aanbiedingen van Kaspersky te vinden.

Scan Scan

Klik om scantaken te beheren. Meer weten.

Database-update Database Update

Klik om updatetaken te beheren. Meer weten.

Webcontrole Webcontrole

Klik om de toegang tot websites te monitoren en te beheren. Webcontrole is alleen beschikbaar als je het programma hebt geactiveerd met een activatiecode voor Kaspersky Small Office Security. Als je de activatiecode wijzigt, wordt Webcontrole vervangen door Ouderlijk Toezicht (China). Ouderlijk Toezicht heeft dezelfde functionaliteit als Webcontrole. Meer weten.

Smart Home-monitor Smart Home Monitor

Klik om uw smarthome-apparaten te beheren. Meer weten.

HD Health Monitor Toestand HD Monitor

Klik om de status van uw harde schijf te onderzoeken en regelmatige controles van de harde schijf in of uit te schakelen. Meer weten.

Privacybescherming Privacybescherming

Klik om uw privacy-instellingen te beheren. Meer weten.

Datalek Checker Controle op gegevenslekken

Klik om erachter te komen of uw gegevens zijn gelekt. Meer weten.

Premium Diensten Premium Services

Klik om premium ondersteuningsdiensten te krijgen (alleen Kaspersky Premium ). Meer weten.

Controle op Identiteitsdiefstal Identiteitsdiefstal

Klik om te achterhalen of accounts die aan je telefoonnummer zijn gekoppeld, zijn gehackt (alleen Kaspersky Premium). Meer weten.

Profiel<Mijn Kaspersky-account>

Klik om u aan te melden bij uw My Kaspersky account of om informatie over uw abonnement te bekijken. Meer weten.

Bediening van de Startpagina

De Startpagina biedt snelle toegang tot de belangrijkste toepassingsfuncties en kan de volgende bedieningselementen bevatten:

Opmerking: de beschikbaarheid van de bedieningselementen die op de Startpagina worden weergegeven, is afhankelijk van uw abonnement. Meer weten.

Beschermingsstatus

Informeert je over computerbeschermingsproblemen. Meer weten.

Scan

Maakt het beheer van scantaken mogelijk. Meer weten.

Blokkeer webcam

Je kunt de toegang tot de webcam blokkeren zodat de programma’s deze niet kunnen gebruiken. Meer weten.

Smart Home Monitor

Onderzoekt apparaten in uw wifi-thuisnetwerk (alleen Kaspersky Plus en Premium). Meer weten.

Statusmonitor voor harde schijven

Onderzoekt de toestand van uw harde schijven en schakelt regelmatige harde schijfcontroles in of uit (alleen Kaspersky Plus en Premium). Meer weten.

Private Browsing

Hiermee kan je voorkomen dat websites je volgen. Meer weten.

Tijdlijn

Informeert je over programma-activiteiten. Meer weten.